fbpx
 

Микроблейдинг на вежди

Микроблейдинг се нарича ръчната техника, създадена в Япония, при която с фино одраскване се вкарва пигмент в епидермиса. Рисува се всяко косъмче и веждите изглеждат напълно реалистично.

Ръчното рисуване на веждите е вид полуперманентен грим. При него те са с напълно реалистична визия – леко рехави, леко „рошави“.

Ако се интересувате от метода микроблейдинг вежди косъм по косъм н

 

Микроблейдинг  се нанарича ръчната техника, създадена в Япония, при която с фино одраскване се вкарва пигмент в епидермиса. Рисува се всяко косъмче и веждите изглеждат напълно реалистично.

Ръчното рисуване на веждите е вид полуперманентен грим. При него те са с напълно реалистична визия – леко рехави, леко „рошави“.

микроблейдинг

Процедурата по микроблейдинг или така наречените перманентни вежди е предшествана от консултация, на която се очертава бъдещата им форма. Тя изцяло се определя от спецификите на структурата и формата на лицето Ви, от типичните движения на мимическите мускули. После пигментът се вгражда в повърхностния слой на кожата косъм по косъм чрез леки одрасквания.

Ако се интересувате от метода микроблейдинг вежди косъм по косъм натиснете тук.

 

Около час след манипулацията зачервяването и отокът изчезват. При пълното заздравяване след близо седмица пигментът ще изсветлее значително. За по-добър резултат се прави ретуш между 1 и 3 месеца след процедурата.

Осигурявате си перфектна визия за дълго, като не забравяте, че микроблейдингът трябва да се освежава периодично в зависимост от типа кожа и поддръжката на веждите.

Цена

350 лв.
*Всички цени са с включено повторение.

* За часове ИЗВЪН работното ни време (от понеделник до петък 10-19 ч.) се заплащат допълнителни 50 % от цената на процедурата!

Галерия микроблейдинг на вежди