fbpx

Корекция на стар полуперманентен грим

Когато имате стар перманентен или полуперманентен грим, който искате да промените, това би могло да бъде истинско предизвикателство. Но не и за мен! Тогава първоначално се изисква предварителна консултация, в която да бъде уточнено по какъв начин и до каква степен може да се извърши промяната на веждите, устните или очната линия.

микроблейдинг

Процедурата е предшествана от консултация, на която се очертава бъдещата желана форма. Тя изцяло се определя от спецификите на структурата и формата на лицето Ви, от типичните движения на мимическите мускули, дори и да не съвпада с предишния ви грим. След това, ако е нужно, се извършва изсветляване или премахване на стария грим и върху него се нанася чрез избрания метод нов пигмент, в нова форма.

Около час след манипулацията зачервяването и отокът изчезват. При пълното заздравяване след близо седмица пигментът ще изсветлее значително. За по-добър резултат се прави ретуш между 1 и 3 месеца след процедурата.

Осигурявате си перфектна визия за дълго, като не забравяте, че всеки метод трябва да се освежава периодично в зависимост от типа кожа и поддръжката на веждите, очната линия или устните.

Цена

400 лв.

*Всички цени са с включено повторение.

* За часове ИЗВЪН работното ни време (от понеделник до петък 10-19 ч.) се заплащат допълнителни 50 % от цената на процедурата!

Галерия корекция на стар грим