Полу перманентен грим за клиенти с алопеция

Какво трябва да знаем?

🠶 Едно от най-големите предимства на микроблейдинга пред всички останали техники е, че може да създаде една естествено изглеждаща вежда с малко наличие на естествен косъм по веждите. Загубата на естествен косъм на веждите може да се дължи на няколко състояния от които едно от най-често срещаните е алопеция.
🠶 Доказано е, че по света има близо 150 милиона човека, които страдат от автоимунното заболяване - алопеция, което може да доведе до тотална загуба на коса, мигли, вежди и т.н.
🠶 Дали сте с алопеция тоталис или алопеция ареата индустрията на полу перманентния грим има решение за вашият случай и процедура на вежди може да бъде направена.

Безопасен ли е полу перманентния грим за клиенти с алопеция?

🠶 Да!
🠶 Няма контра-индикации, които да не позволят да се направи процедурата. Единственото, което трябва да имате в предвид заради състоянието на имунната система е, че цвета може да изсветлее по бързо от очакваното. Процедурата е безболезнена и няма нужда да се притеснявате от евентуална болка. Използва се локална упойка, която осигурява безболезността. Процедурата се състои от две посещения, първоначално и след това имате включено повторение, което се прави не по-рано от един месец и не по-късно от три месеца след първоначалната процедура.

Коя техника е най-подходяща?

🠶 Ако сте с алопеция ареата най-подходящата техника за вас е микроблейдинг, тъй като при този вид алопеция имате само липсващи участъци на естествено окосмяване. Микроблейдинга би изглеждал изключително естествено.
🠶 Ако сте с алопеция тоталис, тогава най- подходящата техника за вас е машинна техника с нано косъм или ултра реалистична техника.
🠶 Също така може да се използва и комбо (смесена техника) микроблейдинг, който е съчетан с машинна техника омбре или светлосянка, за да може да се създаде реалистична представа за вашите вежди.

This will close in 20 seconds