Микропигментация на вежди

Микропигментацията на вежди набира популярност през последните няколко години. Тя приспада към плътните техники на полуперманентния грим. Ако сте привърженик на веждите нарисувани с молив или вежди със сенки, това е правилната процедура за вас. Има няколко различни техники за микропигментация.

Пудра ефект

Пудра ефектът се прави с машина, работи се в повърхностния слой на кожата, а именно в епидермиса. Според техниката се използва точкова или пикселна система на изработка. За краен резултат трябват 2 процедури, като втората се прави не по-рано от един месец и не по-късно от три месеца. Пудрата ви дава плътният ефект, който търсите и подчертава естествената ви красота. При тази техника нямате отсечени линии по контура на веждите си, всичко е прелято по естествен начин.

Омбре ефект

Тази техника е подобна на пудра ефекта, но при нея на почит е играта на светлосянката. Веждата започва със съвсем светъл нюанс от към носа и колкото повече се отдалечава от тази точка цвета става по-тъмен и по-тъмен докато не стигнем до опашката на веждата, където цветът е наситен. Идеята на тази техника е да създадем вежда, която е 3Д, чрез светлосянка. Процедурата е с включено повторение, което се прави не по-рано от месец и не по-късно от три месеца.

Плътен ефект

Това е класическата техника на запълване на веждите. Цветът е константен по цялото продължение на веждите, имате ясно отсечени контури и силен цвят. Като краен резултат наподобява много на ефекта, който получавате когато се рисувате с молив. Процедурата включва повторение, което се прави не по-рано от един месец и не по-късно от три месеца.

This will close in 20 seconds