Микроблейдинг на вежди

Микроблейдинг се нарича ръчната техника, създадена в Япония, при която чрез нано одраскване се имплантира пигмент в кожата. Косъмчетата се рисуват едно по едно, което допринася за крайната естествена визия на веждите. Работи се изключително повърхностно в най-горния слой на кожата, а именно епидермиса. Желателно е микроблейдингът да се поддържа веднъж на 8-12месеца, за да се запази цвета свеж.

Пигментите за микроблейдинг се разграждат напълно от кожата и ако решите, че не желаете да поддържате веждите си, цветът ще изчезне напълно между година и половина и две години. Веждите ви и кожата ви ще останат в състоянието, в което са били преди първоначалната процедура.

Иглите, които се използват са стерилни и се отварят пред вас и след края на процедурата се изхвърлят. За повторението, което е включено в цената се отварят нови игли, отново пред вас и се изхвърлят след вас.

Изключително важно е да знаете, че ефектът на тази процедура не остава завинаги! Идеята е с годините да можете да променяте формата на веждите, защото мускулите и цялостната структура на лицето се променят с напредването на възрастта. Това позволява веждите ви да изглеждат добре, независимо на колко години сте.

Как протича процедурата?

  • Рисува се предварителен дизайн на веждите, който е съобразен със формата на лицето ви, мускулите и черепната структура.
  • Избира се най-подходящият цвят, съобразен с цвета на естествения косъм и съобразен с цвета на кожата ви. Цветовата гама на кафявото за вежди е 30 нюанса, което позволява избирането на точния цвят за вас.
  • Ако има излишни естествени косъмчета, които излизат от нарисуваната форма, се отстраняват с пинсета.
  • Обезболяване на участъка с локална упойка (гелообразна).
  • Получавате инструкции за домашната ви грижа в периода на заздравяване.

This will close in 20 seconds