Микропигментация на скалп

Микропигментация на скалпа е високотехнологичен метод за козметична пигментация. Макар и подобно на традиционното татуиране, микропигментацията е уникална по различни начини. Тя включва използването на специализирано оборудване и техники за нанасяне на растителни пигменти в кожата на скалпа. Процедурата е изключително сложна, но с гарантиран резултат. Ние използваме висококачествени материали- произведени и опаковани в Италия, за да бъдем сигурни, че получавате безупречни резултати що се отнася до външния ви вид.

За кого е подходяща

• Плешивост при мъже;
• Косопад при жени;
• Алопеция;
• Добавяне на плътност;
• Покриване на белези;
• Може да съпроводи процеса на трансплантация на косата;
• Когато не сте подходящ/а за трансплантация на коса;

Как работи?

Когато нанасяме –пигмент в засегнатата зона, ние внимателно подбираме цвят, който е възможно най близък до естествения цвят. Има различни техники за нанасяне на полуперманентния грим, за да се създаде триизмерна илюзия на естествена коса.

МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ НА СКАЛП ЗА ПАЦИЕНТИ С ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА КОСА Ако сте имали трансплантация на коса, може да са ви останали белези в резултат от тази процедура. Техниката, която използваме е силно усъвършенстван стил на микропигментацията на скалпа, която не покрива само белезите, но и създава плътност на съществуващата коса. Друг вариант е да създаде илюзията на бръсната глава.

МИКРОПИГМЕНТАЦИЯТА НА СКАЛПА МОЖЕ ДА РАБОТИ С ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА КОСА КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАНИРАНА И КОМБИНИРАНА ПРОЦЕДУРА. ЧРЕЗ КОМБИНИРАНЕ НА ТРАДИЦИОННОТО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОСАТА И ТЕХНИКАТА НА БИОТЕК, КЛИЕНТА ИМА ДВОЙНО ПРЕДИМСТВО, А ИМЕННО ИСТИНСКО ТЕКСТУРИРАНА КОСА С ВЪНШЕН ВИД НА ДЕБЕЛИНА И ПЪЛНОТА, КОЯТО САМО МИКРОПИГМЕНТАЦИЯТА НА СКАЛПА МОЖЕ ДА ОСИГУРИ. ИНОВАТИВЕН НАЧИН ЗА ПОСТИГАНЕ НА РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ. Най-добре е да се направи предварителна консултация, за да се реши на кой етап от трансплантацията на косата трябва да се извърши микропигментацията на скалпа. В по-голямата част от случаите, процедурата за трансплантация на косата трябва да се извърши на първо място. Въпреки това, може да има случаи, в които микропигментацията на скалпа трябва да започне преди медицинските процедури.

This will close in 20 seconds