Миглопластика

  • 03.07.2023
  • LOD ASAAP ASPWARPT System

Какво представлява класическото удължаване на мигли косъм по косъм?
Класическото удължаване на мигли е вид удължаване на мигли, което се прилага в съотношение 1:1, Миглопластикакоето означава, че една удължена мигла се прикрепя към една естествена мигла. Едното удължение се потапя в лепило и се нанася върху една от естествените ви мигли, за разлика от лентовите мигли, които се нанасят върху кожата на клепача. Класическото удължаване на мигли е известно още като индивидуални мигли или удължаване на мигли 1 към 1. ласическите мигли са най-традиционният и популярен стил, тъй като резултатите изглеждат естествено, не натоварват окото и, ако са направени правилно, не увреждат естествените ви мигли. Предлагат се от различни материали, както и с различна дължина, дебелина и тип извивка.

Какво представляват руските удължители за обем на миглите?
Руските мигли са вид удължаване на мигли, при което върху една от естествените ви мигли се поставят малки ветрила от обикновено 2-6 мигли, като по този начин се създават гъсти и плътни мигли. Тези мигли са по-фини и по-светли от класическите и придават по-драматичен вид на очите.
Дебелина на руските удължители за обемни мигли
МиглопластикаУдълженията за мигли с руски обем са изработени от много фини удължители за мигли, които обикновено са с дебелина от 0,03 мм до 0,10 мм, за разлика от класическите мигли, които могат да бъдат с диаметър 0,15 мм или 0,20 мм.

Те са много леки, по-тънки от естествените ви мигли. Можете да избирате между 2D, 3D, 4D, 5D и 6D, а някои майстори предлагат дори до 8D мигли (или повече, за мега обемни мигли).

Олекотени руски мигли – 2D и 3D
Средно тежки руски мигли – 4D и 5D
Тежки руски мигли – 6D и повече.

Beauty Cache by Tsvety Bita

Beauty Cache by Tsvety Bita

Пишете ни

I will be back soon

Beauty Cache by Tsvety Bita
Здравей! С какво можем да ти помогнем?
Messenger